Menu Zoeken
Corine de farme 3091 Ref 01499058

Extrazachte douchegel lichaam en haar Prinsessen

Schrijf de eerste review van dit product

'Er was eens een extrazachte douchegel met de heerlijke geur van aardbeien. Elke dag beleefden de prinsesjes van over de hele wereld betoverde avonturen in hun bad. De hypoallergene formule van de Extrazachte douchegel Prinsessen reinigde de huid en het haar van elk meisje en zorgde voor een...

> Alles op mijn product
Delen
1.8000
  •   Franse
    makelij
  •   Gevoelige
    huid
  •   Natuurlijke
    cosmetica
Mijn product detail

'Er was eens een extrazachte douchegel met de heerlijke geur van aardbeien. Elke dag beleefden de prinsesjes van over de hele wereld betoverde avonturen in hun bad. De hypoallergene formule van de Extrazachte douchegel Prinsessen reinigde de huid en het haar van elk meisje en zorgde voor een heerlijke geur. Zo werd het bad een waar moment van genot.

Samenstelling
INGREDIENTS: AQUA, SODIUM LAURETH SULFATE, SODIUM CHLORIDE, COCAMIDOPROPYL, BETAINE, PEG-7 GLYCERYL COCOATE, GLYCERIN, PEG-200 HYDROGENATED GLYCERYL PALMATE, PARFUM, SODIUM BENZOATE, POLYQUATERNIUM-10, CITRIC ACID, POTASSIUM SORBATE, PANTHENOL ,SODIUM HYDROXIDE.
Sollicitatietips

Zich wassen met het schuim, daarna zorgvuldig afspoelen. Bij contact met de ogen overvloedig spoelen. Buiten het bereik van kinderen houden.

  Bezig met laden...